Hem EFTER PLUGGET Christmas Spectacular – Gävles största julshow!

Christmas Spectacular – Gävles största julshow!

Publicerat av: Redaktionen

Christmas Spectacular är inte bara en vanlig show – det är en upplevelse där publiken får smaka, dofta, höra och känna på allt från det svenska vemodet till den amerikanska julkitschen.

Under 8 kvällar med start 30 november, öppnar Gasklockorna dörrarna för Gävles största julshow producerad av Gävles nya produktionsbolag Act & Art i samarbete med Medborgarskolan.

Christmas Spectacular - Gävles största julshow!

Christmas Spectacular – Gävles största julshow!

Christmas Spectacular är upplevelsen för den som vill uppleva julens alla sinnesstämningar – allt från det vintriga vemodet till den glamourösa glädjen. Publiken kan äta en trerätters överraskningsmeny i Gasklockornas restaurang innan man bjuds in till ett sprakande och gnistrande vinterlandskap i Retorten. Det blir en 90 minuters spektakulär showupplevelse som spänner över flera genrers men som alla har en sak gemensamt; jul.

– Julshow betyder jul och det tar vi fasta på så publiken får höra allt från klassiska julsånger, gospel och amerikansk pop. Vår vision är att publiken verkligen ska känna att de är med om något alldeles extra. Detta är en show som är inspirerad av de stora föreställningarna på Broadway och i Las Vegas, säger konceptskaparen Annika Uppenberg.

Produktionsbolaget Act & Art har sitt fäste i Stockholm men har arbetat i Gävle i fler år med körworkshops och musikalkurser. Nu satsar de stort på sin första föreställning. De vill ta tillvara det lokala artisteriet och kommer därför att söka artister från Gävle.

– Även om vi har verkat i Stockholm tror vi att det finns så otroligt stor kompetens och erfarenheter från artister i Gävletrakten. Vi söker just nu till audition för huvudartisterna men kommer även att involvera dansare och en stor gospelkör i föreställningen, säger Act & Arts VD och marknadschef Magnus Carlsson.

Den som förväntar sig en traditionell julshow får helt enkelt åka någon annanstans för på Gasklockorna ska det under 8 kvällar ske en upplevelse som Gävleborna sent kommer att glömma.

Föreställningen produceras av Act & Art i samarbete med Gefle Forum och Medborgarskolan.

Om föreställningen

Showdatum: 8 föreställningar 30 november – 15 december
Showplats: Retorten på Gasklockorna i Gävle

Om Act & Art

Act & Art är ett modernt och kvalitativt bolag inom upplevelseindustrin. Vi är specialiserade på sprakande Eventshower och glädjefyllda Workshops. Vi producerar överraskande nöjesföreställningar direkt från metropolerna i väst med teman som HBTQ och genus.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>