Blekinge Tekniska Högskola väljer Freja eID för medarbetare och studenter
Hem Nyheter Blekinge Tekniska Högskola väljer Freja eID för medarbetare och studenter

Blekinge Tekniska Högskola väljer Freja eID för medarbetare och studenter

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man tecknat avtal med Blekinge Tekniska Högskola – BTH – för användning av Freja eID för e-legitimering av lärosätets studenter och medarbetare.

Blekinge Tekniska Högskola väljer Freja eID för medarbetare och studenter

Avtalet avser funktionen Organisations eID vilket innebär en fast månadsintäkt för Freja eID.

BTH har en profil med fokus på samhällets digitalisering samt hållbarhet och bedriver utbildning och forskning inom viktiga områden där samhället har stora behov. Som en del av lärosätets egen digitalisering har man utvärderat olika alternativ kring digital identifiering och valt Freja eID för att använda som såväl e-tjänstelegitimation som student-ID.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Med BTH lägger vi till ännu ett lärosäte till Freja-familjen, där vi sedan tidigare har avtal med Lunds, Göteborgs och Umeå universitet. Att hälsa BTH välkommen känns extra roligt med tanke på deras inriktning mot just digitalisering.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>