3 fördelar för rektorer som vill förbättra kunskapsutvecklingen i varje klassrum
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Tre fördelar för rektorer som vill förbättra kunskapsutvecklingen i varje klassrum

Tre fördelar för rektorer som vill förbättra kunskapsutvecklingen i varje klassrum

Publicerat av: Redaktionen

Här är tre anledningar till att prova BRAVOLesson gratis i 14 dagar.

Prova och se hur BRAVOLesson ger dig stöd för att systematiskt utveckla det som alla är överens om har störst påverkan på elevernas lärande – undervisningens kvalitet.

1. Allt på ett och samma ställe för dig
Som pedagogisk ledare organiserar och samlar du smidigt kärnan i skolans systematiska kvalitetsarbete med lektionsobservationer, auskultationer, videosekvenser, didaktiska samtal och medarbetarsamtal. En portfolio för varje lärare där du har alla underlag för reflektion och samtal tillsammans med hen. Lärare kan också ha egna konton och tillgång till densamma samt besöka varandra för kollektivt lärande.

3 fördelar för rektorer som vill förbättra kunskapsutvecklingen i varje klassrum2. Det skickliga lärare GÖR
Ni kan lägga in precis de underlag ni vill i BRAVOLesson. Väljer ni det nya evidensbaserade observationsunderlaget Undervisningsskicklighet i praktiken kan ni fokusera på vad skickliga lärare GÖR i klassrummet. Med konkreta iakttagbara läraraktiviteter kan ni se, prata om och utveckla detaljerna kring 10 dimensioner av den undervisning som forskning visat leder till studiero, motivation, lärande och kunskapsutveckling.

3. Statistik för att analysera undervisningens kvalitet
Se styrkor och utvecklingsområden på lärar-, skol- och kommunnivå. Diskutera och reflektera med medarbetare och skolchef i era kvalitetsdialoger. Utveckla detaljerna i undervisningens kvalitet. Jämför med progressionen i elevernas kunskapsutveckling per årskull.

Prova gratis i 14 dagar – klicka här

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>