Booksquare inleder samarbete med Natur & Kultur
Hem Efter plugget Booksquare inleder samarbete med Natur & Kultur

Booksquare inleder samarbete med Natur & Kultur

Publicerat av: Redaktionen

Booksquare inleder samarbete med Natur & Kultur Läromedel och Akademi

Booksquare och Natur & Kultur Läromedel och Akademi, en av Sveriges mest framstående utgivare av läromedel och akademisk litteratur, tillkännager under tisdagen att parterna inlett ett samarbete som innebär att Natur & Kulturs e-böcker kommer finnas tillgängliga på Booksquare.

Booksquare inleder samarbete med Natur & Kultur“Vårt samarbete med Natur & Kultur Läromedel och Akademi är centralt i vår strategiska plan och en viktig milstolpe i vårt uppdrag att tillgängliggöra och digitalisera kurslitteratur. Vi delar ett gemensamt mål: att ge studenter en bättre studieupplevelse. Booksquare kommer genom detta samarbete kunna erbjuda högkvalitativt material inom några av de allra populäraste ämnesområdena för våra användare. Natur & Kultur är ett av Sveriges högst ansedda förlag och vi är stolta över att vara en del i deras digitala resa.” kommenterar Simon Hedlund, VD för Booksquare.

Natur & Kultur Läromedel och Akademi tillgängliggör nu ett 90-tal psykologititlar via Booksquare. Successivt kommer fler titlar adderas till biblioteket.

”Att tillsammans med Booksquare kunna tillhandahålla kurslitteratur digitalt är ett led i vår vision att kunna erbjuda vårt innehåll i olika plattformar för att möta kunden, i detta fall studenten, där behovet finns.” säger försäljningschef Catharina Frischenfeldt-Bååth.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>