Hem NYHETER e-Boks i samarbete med Friends och Locker Room Talk mot mobbning och för jämställdhet

e-Boks i samarbete med Friends och Locker Room Talk mot mobbning och för jämställdhet

Publicerat av: Redaktionen

Det digitala brevlådeföretaget e-Boks genomför nu stora satsningar på barn- och ungdomsverksamhet genom att inleda samarbeten med både Friends och Locker Room Talk.

I e-Boks nylanserade app e-Boks Plus kan användarna enkelt skänka pengar till båda organisationerna.

e-Boks i samarbete med Friends och Locker Room Talk mot mobbning och för jämställdhet

Dessutom kan användarna starta en egen insamling, ”Stöd din klubb” för att samla in medel till sin lokala idrottsförening. För varje användare som rekryteras skänker e-Boks 50 kr.

– Vi är glada över det nya samarbetet med e-Boks. Vi tycker det är en spännande aktör, och tekniken att samla in pengar via en digital brevlåda är helt ny för oss. Skänkta medel kommer att göra stor skillnad i vårt arbete att stoppa mobbning och kränkningar bland barn, säger Malin Duintjer, Insamling- och marknadsschef Friends.

e-Boks har genom samarbetena hittat partners som är starka på både nationell och lokal nivå och genom samarbetet med Locker Room Talk vill man tillsammans arbeta för en tryggare stämning i omklädningsrummen och i förlängningen mer välmående idrottsklubbar. ”Stöd din klubb” ska fungera som ett ekonomiskt komplement där även små föreningar med små medel kan samla in pengar.

– En viktig anledning till att Locker Room Talk startades var för att få fler personer, särskilt unga killar, att engagera sig mer i jämställdhet. Vi är glada över att ha hittat e-Boks och när vi såg att de var inne på samma linje och ville stötta både oss och de enskilda föreningarna kändes samarbetet väldigt självklart, säger Leon Allinge, samarbetsansvarig på Locker Room Talk.

Appen är lanserad i betaversion, gratis att ladda ner och inloggning sker via Bank-ID.

Med lanseringen av den nya appen så går e-Boks från att enbart vara en digital brevlåda till att vara en självbetjäningsplattform som inte bara är relaterad till dokument. Visionen är att skapa extra värde för användarna på plattformen genom att erbjuda tjänster från nya typer av samarbetspartners.

– Plattformskonceptet är nytt för oss men vi tror att den denna kan positionera oss starkare på marknaden. Vi är stolta över att ha både Friends och Locker Room Talk på plattformen. Genom samarbetet med Friends kan vi hjälpa till med att stödja arbetet mot mobbning och med Locker Room Talk stärker vi vårt arbete med att nå ut till och stödja lokala klubbar. Det känns fantastiskt kul. Med dessa samarbeten visar e-Boks att vi vill bidra till att göra samhället bättre, säger Susanne Søndahl Wolff, nordisk kommunikationschef på e-Boks.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>