Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Nu lanseras Zington Academy – utbildningsplattformen för kompetenshöjning inom it och produktutveckling

Nu lanseras Zington Academy – utbildningsplattformen för kompetenshöjning inom it och produktutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Konsultbolaget Zington, experter på digital transformation, har under senare tid fått många förfrågningar om att dela sin expertkunskap inom digitalisering och transformation.

Nu möts efterfrågan när utbildningsplattformen Zington Academy lanseras, som ska ge yrkesverksamma ökad kompetens inom fältet.

– När många företag och organisationer ställt om sin verksamhet för att möta en mer digitaliserad vardag, har en vilja uppstått att fördjupa sina kunskaper inom ämnen kopplade till våra expertområden. Vi har under en tid sett en ökad efterfrågan av att förmedla den här typen av kunskap, och det känns spännande att vi nu kan förverkliga detta i form av utbildningar via Zington Academy, säger Tommy Marshall, Head of UX på Zington.

Nu lanseras Zington Academy – utbildningsplattformen för kompetenshöjning inom it och produktutveckling

Först ut är den lärarledda onlinekursen Design Thinking, med start 8 juni, där produktägare, utvecklare och visuella designers kommer få metoder och verktyg för en mer användarfokuserad produktutveckling.

Andra kurser som ges hösten 2020 är Scrum Master, Kvalitetssäkring för team och Testautomatisering. Kurserna riktar sig till alla yrkesverksamma som vill fördjupa sina kunskaper inom bland annat design, UX och Quality Assurance (Agil Kvalitetssäkring, Testautomatisering och ScrumMaster).

Utbildningarna leds av erfarna experter som varvar teori, praktik och interaktion med exempel baserade på verkligheten. Syftet med utbildningsplattformen är att vara en kunskapspartner som ger fler möjlighet att höja sin kompetens inom de digitala områden som Zington har mångårig kunskap inom.

Med fokus på vidareutbildning kommer det finnas kurser för såväl individer, som team. Vid önskemål om företagsanpassning finns också möjlighet att skräddarsy samtliga utbildningar till olika företagsprofiler.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>