En av Sveriges mest undervisningsfokuserade rektorer börjar för Team BRAVOLesson
Hem UTBILDNING En av Sveriges mest lärandefokuserade rektorer börjar för Team BRAVOLesson

En av Sveriges mest lärandefokuserade rektorer börjar för Team BRAVOLesson

Publicerat av: Redaktionen

BRAVOlesson är idag ett kluster med experter och forskare med fokus på att utveckla undervisningsskicklighet.

Från och med nu ingår Jessika Müller som anställd i BRAVOLesson.

Hon fortsätter att vara en undervisnings- och lärandefokuserade rektor på Trolle Ljungby skola i Skåne, men en dag i veckan (tisdagar) kommer hon nu att ge konkreta råd till andra skolledare och skolutvecklare. Hon kommer att dela med sig av om hur man sätter systematiskt fokus på undervisningen – om hur man tillsammans med lärarna utvecklar den och en professionell kultur med fokus på lärande.

Boka här 1-timmas rådgivning och ställ frågor till Jessika – kostnadsfritt

– En konkret åtgärd som jag har varit extremt nöjd med är att jag har frigjort en klocktimma per vecka och säkerställt att vi pratar om undervisning under min ledning, säger Jessika Müller.

En av Sveriges mest undervisningsfokuserade rektorer börjar för Team BRAVOLesson– Svensk skola sätter nu mer och mer fokus på att utveckla undervisningens kvalitet. Då känns det bra att stärka teamet med en skolledare som framgångsrikt gjort verkstad av det som forskning återkommande pekar på är viktigast för eleverna. Jessika är en ovanligt systematisk, konkret och positiv skolledare. Det här kommer att bli kul, säger Mats Rosenkvist, grundare av BRAVOLesson.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>