Halmstad tar ett nytt grepp för att nå framtidens pedagoger
Hem KOMMUNER Halmstad tar ett nytt grepp för att nå framtidens pedagoger

Halmstad tar ett nytt grepp för att nå framtidens pedagoger

Publicerat av: Redaktionen

Nu tar Halmstad ett nytt grepp för att nå framtidens pedagoger och kunskapsförmedlare.

Det gör kommunen genom att arrangera en mässa i Rådhuset som ska locka fler att fundera över att arbeta i ett pedagogiskt yrke som exempelvis lärare, barnskötare, rektor, förskollärare, stödpedagoger och yrkeslärare.

Den 19 oktober mellan klockan 14.00 och 18.00 öppnas Rådhuset upp och fylls med rekryterare, utbildare och alla de olika kunskapsförmedlande yrkesgrupper som finns i den kommunala verksamheten. Besökarna får också träffa företrädare för de fackliga organisationerna och det blir miniföreläsningar om olika yrkesgrupper, mingel och tävlingar.

Vi hoppas att Rådhuset ska fyllas med människor som funderar över att arbeta pedagogiskt. Kanske byta karriär i mogen ålder eller som ung studera till ett yrke där man förmedlar kunskap.

Halmstad tar ett nytt grepp för att nå framtidens pedagoger– Det här är en stor möjlighet för de som är nyfikna på vad Halmstads kommun har att erbjuda för spännande arbeten. Vi har många olika yrkesgrupper som arbetar med pedagogik och lärande. Vi hoppas att mässan ska locka fler att välja ett pedagogiskt arbete, säger Ella Kardemark (KD) som är initiativtagare till mässan och ordförande i kommunstyrelsens personal- och ledningsutskott.

Media är välkommen att besöka mässan.

När: den 19 oktober, kl 14.00 till 18.00

Var: Rådhuset, Stora torg

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>