Natur & Kultur erbjuder djuplänkning till alla Skolonkunder

Natur & Kultur har den senaste veckan lanserat ett hundratal läromedel i Skolon. Användarna får nu tillgång till en efterlängtad nyhet: djuplänkningsfunktionen.

Natur & Kultur erbjuder djuplänkning till alla Skolonkunder 1Skolon-användare som har Natur & Kulturs digitala läromedel kan nu använda djuplänkning för att skapa direktlänkar mellan sina planerings- och samarbetsverktyg till enskilda delar av läromedlen med ett klick. Djuplänkning till enskilda sidor i Natur & Kulturs digitalböcker sparar både tid och säkerställer pedagogiskt fokus för lärare och elever.

˗̶  Våra kunder har efterfrågat djuplänkning till våra digitalböcker och i Skolon gör vi det möjligt. Vårt mål är att erbjuda det bästa stödet för lärare och elever i undervisningen, säger Helena Holmström, förlagschef på Natur & Kultur Läromedel.

˗̶  Djuplänkning till specifika sidor i digitalboken ger oss möjlighet att designa en lärprocess som passar vår pedagogik. Vi jobbar med en mängd olika verktyg där digitalboken är ett. Djuplänkningen gör att vi i våra digitala pedagogiska planeringar kan hänvisa till bokens olika delar när det passar processen, säger Anders Skanetofth, utvecklingsledare på Lärande i Sverige AB.

˗̶  Skolon ger användarna enkel tillgång till de bästa och mest kvalitativa digitala läromedlen skapade för den svenska skolan. Och Natur & Kultur erbjuder inte bara några av marknadens mest populära läromedel utan även nya lösningar som verkligen är efterlängtade bland Sveriges lärare och elever, säger Oliver Lundgren, verksamhetschef på Skolon.