Hem SKOLPARTNERNATUR & KULTUR Natur & Kultur erbjuder djuplänkning till alla Skolonkunder

Natur & Kultur erbjuder djuplänkning till alla Skolonkunder

Publicerat av: Redaktionen

Natur & Kultur har den senaste veckan lanserat ett hundratal läromedel i Skolon.

Användarna får nu tillgång till en efterlängtad nyhet: djuplänkningsfunktionen.

Skolon-användare som har Natur & Kulturs digitala läromedel kan nu använda djuplänkning för att skapa direktlänkar mellan sina planerings- och samarbetsverktyg till enskilda delar av läromedlen med ett klick. Djuplänkning till enskilda sidor i Natur & Kulturs digitalböcker sparar både tid och säkerställer pedagogiskt fokus för lärare och elever.

˗̶  Våra kunder har efterfrågat djuplänkning till våra digitalböcker och i Skolon gör vi det möjligt. Vårt mål är att erbjuda det bästa stödet för lärare och elever i undervisningen, säger Helena Holmström, förlagschef på Natur & Kultur Läromedel.

Natur & Kultur erbjuder djuplänkning till alla Skolonkunder˗̶  Djuplänkning till specifika sidor i digitalboken ger oss möjlighet att designa en lärprocess som passar vår pedagogik. Vi jobbar med en mängd olika verktyg där digitalboken är ett.

Djuplänkningen gör att vi i våra digitala pedagogiska planeringar kan hänvisa till bokens olika delar när det passar processen, säger Anders Skanetofth, utvecklingsledare på Lärande i Sverige AB.

˗̶  Skolon ger användarna enkel tillgång till de bästa och mest kvalitativa digitala läromedlen skapade för den svenska skolan. Och Natur & Kultur erbjuder inte bara några av marknadens mest populära läromedel utan även nya lösningar som verkligen är efterlängtade bland Sveriges lärare och elever, säger Oliver Lundgren, verksamhetschef på Skolon.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>