Startup som kopplar ihop studenter ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi
Hem TEKNIK Startup som kopplar ihop studenter ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Startup som kopplar ihop studenter ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Publicerat av: Redaktionen

Branschorganisationen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, välkomnar nu Zimify, en startup startad av studenter vid Karlstad Universitet.

Swedish Edtech Industry samlar företag som levererar utbildningsteknologi till utbildningssektorn.

Hälften av Sveriges befolkning är användare av utbildningsteknologiska tjänster och många behov ska mötas. Våra nya medlemmar visar på spännvidden och mångfalden av leverantörer som kan lösa utmaningar i utbildningsväsendet, säger Jannie Jeppesen vd på branschorganisationen. Under pandemin har studenter haft stora utmaningar med den sociala distanseringen. Vi och våra medlemmar har redan startat flera branschövergripande initiativ för att underlätta och få till smarta ekosystem ute på skolorna och i utbildningssystemet för vuxna.

“Vi är väldigt glada att få komma med i SEI. Vi befinner oss i en expansionsfas och kände att det var perfekt tid för oss att få komma ut och ta del av den stora kompetensen och erfarenheten. Vi är optimistiska inför framtiden och ser fram emot vårt samarbete med Swedish Edtech Industry!”  -Mostafa Ismail, Vd Zimify

Zimify: en app som kopplar samman studenter och underlättar samarbete, social interaktion och kommunikation.

Edtech: Står för Educational Technology. Branschen omfattas av en bredd av tjänster och produkter såsom läromedel, lärresurser, provverktyg, lärplattformar, administrativa system, hårdvara, nätverk, kommunikationslösningar och kompetens.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>