Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Idag kommer antagningsbeskedet för dig som sökt till högskolan

Idag kommer antagningsbeskedet för dig som sökt till högskolan

Publicerat av: Redaktionen

Om en dryg månad börjar terminen vid Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Idag har de som sökt till högskolan fått veta om de kommit in på sökt utbildning.

Varje höst börjar flera hundra nya studenter vid Ersta Sköndal Bräcke högskola. De söker hit för att läsa till sjuksköterska, socionom, kyrkomusiker eller ta sig an ämnen inom teologi och psykoterapi.

Idag kommer antagningsbeskedet för dig som sökt till högskolan

– Det är många sökande som idag har fått svar på sin ansökan. Mitt i semestrar och sommarlov är det många som får chansen att glädjas lite extra, säger Per Jonsson, studiehandläggare på Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Söktrycket till högskolans olika program har varit fortsatt högt. Till hösten startar dessutom ett helt nytt specialistsjuksköterskeprogram med inriktning palliativ vård, som samordnas med Sophiahemmet Högskola.

–Idag har antagningsbeskedet kommit för de som har blivit antagna efter det första urvalet, för de som sökt via antagning.se. De som fått ett positivt antagningsbesked ska nu svara om de vill ha kvar sin utbildningsplats, säger Per Jonsson.

Är du antagen eller har fått reservplats, glöm inte att svara senast 26 juli via antagning.se, om du vill behålla din plats på utbildningen alternativt reservplatsen. Den 1 augusti kommer antagningsbeskedet för det andra urvalet och den 19 augusti börjar terminen på Ersta Sköndal Bräcke högskola. Varmt välkommen om du är en av dem som kommer att studera hos oss.

Har du frågor om din antagning hittar du många av svaren på vanliga frågor här:

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>