Franskt universitet i digital framkant för hybridundervisning
Hem SkolNivåEftergymnasial Utbildning Franskt universitet i digital framkant för hybridundervisning

Franskt universitet i digital framkant för hybridundervisning

Publicerat av: Redaktionen

Det franska universitetet för telekomingenjörer, Télécom Paris, har inlett en digital transformationsresa för att kunna koppla samman över 600 lärare och 1350 studenter runt om i världen.

Franskt universitet i digital framkant för hybridundervisning

Till deras hjälp har de haft företaget Poly och deras UC-lösningar.  

2019 inledde det franska universitetet Télécom Paris en digital transformationsresa för att möjliggöra hybridinlärning för studenter världens över. För Télécom Paris var det viktigt att lösningarna skulle vara kompatibla med befintlig teknik på universitetet och till deras hjälp valde de teknik- och kommunikationsföretaget Poly. På universitetet implementerades Poly Group 500 för mindre rum, Poly Group 700 för de större utrymmena samt ett brett utbud av andra lösningar, mjukvaror och tillbehör från Poly.

– Distansundervisning och digitalt samarbete på olika plattformar är något vi är vana med på Télécom Paris. Vi kopplar samman personal, nationella och internationella studenter dagligen. Med hjälp av Polys lösningar har vi nu kunnat öka våra resurser. Hybridinlärning är något som uppskattas av våra studenter, särskilt under pandemin, och för vår personal möjliggör hybridinlärning kontinuitet. Digitala undervisningsformer har nu blivit kärnan för våra nya arbetsmetoder, säger Alain Boniol, CIO på Télécom Paris. 

Covid-19-pandemin förde med sig utmaningar som ingen någonsin hade kunnat förutspå, men Télécom Paris stod förberedda sedan tidigare. I linje med Frankrikes restriktioner fortsatte universitetet att utbilda online, och i takt med att restriktionerna började upphävas infördes en kombination av lektioner på plats och digitalt. Tack vare implementeringen av Polys lösningar kan Télécom Paris hålla lektioner med elever både på plats och på distans utan några problem.

– Utbildning är viktigt. Oavsett pandemi eller inte måste framtida generationer få de förutsättningar som krävs för att lyckas. Tillsammans med Télécom Paris förbättrar vi studenternas upplevelse och möjliggör distansundervisning för studenter och personal världen över, säger Fabrice Berhelot, fransk försäljningschef på Poly.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>