Hem TEKNIK IST och MobilityGuard samverkar för säkerhet i dagens och framtidens skola!

IST och MobilityGuard samverkar för säkerhet i dagens och framtidens skola!

Publicerat av: Redaktionen

IST och MobilityGuard har tecknat ett avtal, som kommer erbjuda ISTs kunder den säkerhetslösning som krävs för dagens och framtidens skola.

Lösningen ger möjlighet för elever, lärare och föräldrar att enkelt och säkert använda de funktioner som IST Applications och Dexter erbjuder i molnet.

IST och MobilityGuard samverkar för säkerhet i dagens och framtidens skola!Tekniskt innehåller lösningen stark identifiering av användaren samt stöd för Single Sign-On och identitetsfederation.

Säkerhet blir genom avtalet en naturlig del i ISTs leverans och lösningen uppfyller alla de höga krav som Datainspektionens ställer på skydd av skolsystem.

IST och MobilityGuard har sedan många år tillbaka ett bra samarbete och detta avtal har knutit företagen ännu närmare varandra.

IST har därmed valt MobilityGuard som den rekommenderade säkerhetslösningen för sina produkter och tjänster.

Björn Andersson, VD, IST Sverige, säger: ”Vi ser MobilityGuard som en strategiskt viktig partner för att kunna erbjuda våra kunder en komplett lösning med skolsystem där IT-säkerheten är a och o.”

”Vi har arbetat många år tillsammans med IST vilket har varit både givande och intressant. Nu ser vi fram emot att få vara IST och MobilityGuard samverkar för säkerhet i dagens och framtidens skola!med och leverera en säkerhetslösning till ISTs imponerande produktportfölj.” säger MobilityGuards VD och grundare Johan Sundström.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>