mkmm
Hem EFTER PLUGGET Gear4 släpper 360 graders skydd för Nintendo Switch

Gear4 släpper 360 graders skydd för Nintendo Switch

Publicerat av: Redaktionen

ZAGG-bolaget Gear4 lanserar nu nya skyddet för Nintendo Switch och Switch Lite – Kita Grip 360.

Nintendo Switch-skalen är tillverkade med växtbaserad D3O Bio-teknik, som inte kompromissar med stötskyddet.

Till Kita Grip 360 ingår även skärmskyddet InvisibleShield GlassFusion som ett ultimat skyddspaket för Nintendo-gamers.

Kita Grip 360-skydden är gjorda av D3O Bio – världens mest avancerade stötskydd som är konstruerat med förnybart växtbaserat material samtidigt som det inte kompromissar med stötskyddet. Det slimmade och flexibla fodralet är testat att skydda en enhet från fall på upp till 3 meter. Skalet fungerar också ihop med dockningstationen och ger åtkomst till det bakre stativet på Nintendo Switch.

Kita Grip 360 har också antibakteriell behandling för att skydda fodralets beläggning genom att hämma tillväxten av luktframkallande bakterier och skydda mot nedbrytning från mikroorganismer.

Gear4 släpper 360 graders skydd för Nintendo Switch  Skärmskydd ingår i Kita Grip 360
InvisibleShield GlassFusion skärmskydd kompletterar Kita Grip 360-skyddet med sin glasliknande känsla, stötskydd och smutsbeständighet. Gamers får ett smidigt skydd som skyddar skärmen mot repor och krossad skärm samtidigt som touchskärmens känslighet bevaras. Till GlassFusion ingår InvisibleShields egna EZ Apply-flikar för att göra installeringen av skärmskyddet enkelt och korrekt samt en livstidsgaranti (gäller så länge som man äger enheten).

– Om en gamer får en krossad skärm eller stötskadad enhet kan det vara game over. Därför har vi tagit fram Kita Grip 360 för att erbjuda Nintendo Switch-användare nästa nivå av skydd. Förutom att skydda Nintendo-enheten har vi också förbättrat gaming-upplevelsen med räfflade grepp och en yta med struktur för att ge bekvämt stöd för långa spelsessioner, säger Gavin Slevin, vd, ZAGG International.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>