Elevhälsa införs på vuxenutbildning – EC Utbildning tar in Allbry på sina YH-utbildningar
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Elevhälsa införs nu på vuxenutbildning – EC Utbildning tar in Allbry på sina YH-utbildningar

Elevhälsa införs nu på vuxenutbildning – EC Utbildning tar in Allbry på sina YH-utbildningar

Publicerat av: Redaktionen

Det finns inget lagstadgat krav om att vuxenutbildning ska erbjuda elevhälsa eller specialpedagog vilket ställer EC Utbildning i framkant vad gäller att arbeta förebyggande och främjande med sina studenters hälsa. 

I en ny satsning för proaktivt och förebyggande arbete kommer studenter som studerar YH-utbildningar inom IT och teknik få tillgång till digital kurator.

Elevhälsa införs på vuxenutbildning – EC Utbildning tar in Allbry på sina YH-utbildningar

EC Utbildning inför digital elevhälsa för alla studenter i en ny satsning.

EC Utbildning är störst i Sverige på YH-utbildningar inom IT och teknik. Utbildningarna har fokus på både teoretisk och praktisk och tillämpning med stark samarbete med näringslivet. EC Utbildning är en del av Academedia, som är Sveriges största utbildningsföretag.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>