Göteborgs Stad erbjuder nu för andra året i rad höstlovsjobb till stadens gymnasieelever.
Hem EFTER PLUGGET Göteborgs Stad erbjuder nu för andra året i rad höstlovsjobb till stadens gymnasieelever

Göteborgs Stad erbjuder nu för andra året i rad höstlovsjobb till stadens gymnasieelever

Publicerat av: Redaktionen

1000 höstlovsjobb kan sökas av stadens gymnasieungdomar

Under en vecka får ungdomarna möjlighet att arbeta inom någon av stadens verksamheter. Det ger dem möjlighet att stärka sina cv och tjäna egna pengar.

– Vi har under en tid jobbat för att erbjuda Göteborgs unga fler lovjobb. De är populära och ett bra sätt för staden att stärka ungdomarnas möjligheter att ta sig in på arbetsmarknaden, säger Anne Benson, verksamhetschef på arbetsmarknad och vuxenutbildning i Göteborgs Stad.

Göteborgs Stad erbjuder nu för andra året i rad höstlovsjobb till stadens gymnasieelever.De cirka 1000 höstlovsjobben genomförs under vecka 44. Ansökningsperioden är 1-18 september. För att kunna söka ska man vara folkbokförd i Göteborgs Stad och gå på gymnasiet alternativt har hoppat av gymnasiet och vara inskriven på det kommunala aktivitetsstödet. Jobben kommer att lottas ut bland alla som sökt och är behöriga. Jobb kommer finnas inom flera av stadens verksamheter, såsom inom skola, omsorg och utomhusarbete.

Förra året tillsattes 714 platser.

Mer information om höstlovsjobb och andra satsningar för unga vuxna: www.goteborg.se/nxtgengbg

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>