Hem SKOLNIVÅGRUNDSKOLA Läs, öva och förstå med Liber Blended

Läs, öva och förstå med Liber Blended

Publicerat av: Redaktionen

Nu erbjuder Liber sina kunder Liber Blended – ett prisvärt paket bestående av en tryckt bok i någon av de största läromedelserierna och en årslicens av Libers Digitala Övningsmaterial.

Detta för att tillgodose lärarnas behov i klassrummen.

Läs, öva och förstå med Liber Blended

Henrik Oscarsson, CCO på Liber

– Vi vet att många lärare idag redan jobbar blended, eller behöver möjligheterna för att göra det, säger Henrik Oscarsson, CCO på Liber. Som lärare kan man välja hur man vill forma sin undervisning, om eleverna ska göra övningarna i bok eller digitalt – men ändå hålla samma röda tråd genom hela undervisningen. Liber Blended ger mer motivation med variation!

Med Liber Blended får kunderna ett kvalitetssäkrat och pedagogiskt innehåll både i de högkvalitativa och väl beprövade tryckta läromedlen och det pålitliga Digitala Övningsmaterialet. Övningarna är kopplade till kapitlen i Libers läroplansanpassade basläromedel och ger direkt återkoppling som sparar tid. Dessutom är det individanpassat, flexibelt och ger en mer likvärdig möjlighet att nå resultat.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>