Anders Enström, Hanna Ahlstrand och Marie Törnqvist på Lärande, nominerade till lärarpriset Guldäpplet
Hem NYHETER Anders Enström, Hanna Ahlstrand och Marie Törnqvist på Lärande, nominerade till lärarpriset Guldäpplet

Anders Enström, Hanna Ahlstrand och Marie Törnqvist på Lärande, nominerade till lärarpriset Guldäpplet

Publicerat av: Redaktionen

För Marie och Anders är det dessutom andra året i rad som de blir nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen.

Nominerade är lärare som är drivande i att ge hela skolan – alla elever och alla lärare – möjlighet att dra nytta av digitaliseringen.

Marie Törnqvist är yrkeslärare inom häst, och undervisar i ridning och hästkunskap på Realgymnasiet i Trollhättan.

-Det är verkligen en ära att vara nominerad igen och jag blev väldigt förvånad. För mig är det viktigt att alla elever får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och nå så långt som möjligt och där är olika digitala verktyg ett spännande hjälpmedel.

Anders Enström, Hanna Ahlstrand och Marie Törnqvist på Lärande, nominerade till lärarpriset GuldäppletAnders Enström undervisar i ämnena MA/NO/TK för årskurs 7-9 på Skapaskolan i Huddinge.

-Det är hedrande att bli uppmärksammad för det jobb man dagligen lägger ner på att försöka förstärka lärandet med hjälp av digitala verktyg och hjälpmedel.

Hanna Ahlstrand från Odenskolan är också väldigt glad över att blivit nominerad.

-Det känns oerhört rörande att någon tagit sig tid till att nominera mig till Guldäpplet och på något sätt vilja uppmärksamma det man gör i skolan och det man brinner för. Är väldigt tacksam för det och mycket rörd. Jag har under alla verksamma år i skolan jobbat stenhårt för att öppna de dörrar som de digitala verktygen ger eleverna, så det känns extra fint att få bekräftelse på att det man gör är viktigt, säger Hanna som arbetar som mentor i team 5 och undervisar i SO/SV/ENG på Odenskolan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>