Hem NYHETER Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet!

Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet!

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen drar höstterminen igång och vi har laddat upp med en massa nya spännande kurser!

Testa ett nytt språk, prova på broderi eller lär dig att hantera jobbstressen.

Välkommen till våra populära prova på-dagar då du får prova delar av vårt kursutbud alldeles gratis. På några av orterna är antalet platser begränsade, så boka redan idag för att vara garanterad en plats!

19-21 och 24 augusti – Dansa gratis på Balettakademien i Stockholm

Testa nya danstekniker, träffa våra lärare och dansa så mycket du orkar! Alla klasser är gratis och det krävs ingen föranmälan.

Den 19-21 augusti är det prova på-dagar för våra vuxenkurser och den 24 augusti är det prova på-dag för våra barnkurser.

Plats: Birger Jarlsgatan 70 i Stockholm

28/8 – Gratis prova på-dag i Stockholm

Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet!

Den 28 augusti är du välkommen att testa delar av vårt kursutbud alldeles gratis. Du har chans att vinna en föreläsning eller ett presentkort på valfri språkkurs utomlands. Dessutom bjuder vi på inspirerande utställningar och musikunderhållning. Hoppas vi ses! Prova på-kurserna är gratis, men du behöver boka en plats på vår hemsida.

Du får 10% rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs den 28 augusti! Boka din kurs på plats i foajén eller via vår hemsida.

Plats: Kungstensgatan 45 i Stockholm

31/8 – Gratis prova på-dag i Södertälje

Allt började med en kurs! Den 31 augusti har vi prova på-dag med massor av gratiskurser i olika ämnen. Boka redan nu för att vara garanterad en plats. Välkommen!

Boka en eller flera av våra höstkurser under prova på-dagen den 31 augusti, på plats eller via hemsidan, och få 10% rabatt på kursavgiften.

Plats: Storgatan 3 i Södertälje

7/9 – Gratis prova på-kurser i Jönköping

Vill du prova något nytt? Kanske grekiska eller latin? Den 7 september öppnar vi dörrarna för dig som vill få ett smakprov på våra kurser. Boka redan nu för att vara garanterad en plats. Välkommen!

Om du bokar en höstkurs den 7 september, på plats eller på webben, får du 10% rabatt på kursavgiften!

Plats: Skolgatan 25 B i Jönköping

29/8 – Gratis prova på-dag i Linköping

Vill du lära dig något nytt? Välkommen till vår prova på-dag den 29 augusti. Vem vet vad det kan leda till? Kunskap förändrar. Hoppas vi ses!

Du får 10% rabatt på kursavgiften på en valfri kurs i Linköping om du bokar den 29 augusti.

Plats: S:t Larsgatan 44 i Linköping

29/8 – Gratis prova på-dag i Norrköping

Vad är du nyfiken på i höst? Välkommen till vår gratis prova på-dag den 29 augusti. Vem vet vart detta kan leda dig. Kunskap förändrar. Hoppas vi ses!

Du får 10% rabatt på kursavgiften på en valfri kurs i Norrköping om du bokar samma dag.

Plats: Våra nya fina lokaler på S:t Persgatan 95 i Norrköping

29/8 – Gratis prova på-dag i Motala

Vad är du nyfiken på i höst? Välkommen till vår gratis prova på-dag den 29 augusti. Vem vet vart detta kan leda dig. Kunskap förändrar. Hoppas vi ses!

Du får 10% rabatt på kursavgiften på en valfri kurs i Motala om du bokar samma dag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>