Gymnasieforum lanseras på gemensam digital plattform
Hem Nyheter Gymnasieforum lanseras på gemensam digital plattform

Gymnasieforum lanseras på gemensam digital plattform

Publicerat av: Redaktionen

Alla gymnasieskolor i Karlstad med omnejd presenteras från och med i dag den 11 oktober på en gemensam digital plattform.

Syftet är att ge elever i årskurs nio samma förutsättningar inför sitt gymnasieval.

Värmlands största utbildningsmässa Gymnasieforum är tillbaka – i år helt digitalt! För att möjliggöra att alla de elever i årskurs nio som ska göra sitt gymnasieval har samma förutsättningar finns alla gymnasieskolor i Karlstad med omnejd samlade på en lättnavigerad och tillgänglig plattform.

Gymnasieforum lanseras på gemensam digital plattform– Vi tycker det är jätteroligt att ha ett sådant bra samarbete där både kommunala och fristående skolor tillsammans möter eleverna på en och samma plattform, säger Mariah Ljung, projektledare för Gymnasieforum.

Likvärdig presentation av varje skola

Måndag den 11 oktober lanseras gymnasieforumkarlstad.se. Plattformen innehåller programinformation från alla gymnasieskolor och det finns också en funktion som gör det möjligt att boka öppet hus på gymnasieskolorna.

– Vår förhoppning är att likvärdigheten kommer göra det enkelt för eleverna att navigera mellan de olika skolorna och att de kan skapa sig en bra bild av programmen de vill söka, säger Mariah Ljung.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>