Hem Efter plugget Pris för innovativt skolprojekt i Sundsvall

Pris för innovativt skolprojekt i Sundsvall

Publicerat av: Redaktionen

Pris för innovativt skolprojekt i Sundsvall, ett projekt på Samhällsvetarprogrammet på Sundsvalls gymnasium har tilldelats Stiftelsen företagarnas pris. I ett pressmeddelande berättar kommunen följande:

skolprojektTrevor Fisher, projektledare för kursen Youth in action och hans elever i kursen på Samhällsvetenskapsprogrammet har vunnit Stiftelsen företagarnas pris på 50.000 kronor för innovativa skolprojekt!

Trevor Fisher, projektledare för kursen Youth in Action (Humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering) har vunnit ett stipendium på 50000 kronor från Stiftelsen Företagarnas.

Kursen är ett gott exempel på ett nyskapande förbättringsarbete som ger positiva effekter på elevers lust till lärande! Kursen ger förtjänstfulla insatser för att utveckla företagsamhet, självständighet, meningsfullhet och lusten till lärande bland elever!

Stiftelsen Företagsam Skola i Västernorrlands, Västerbottens och Norrbottens län utlyser stipendier till lärare, skolledare och elever som gjort förtjänstfulla insatser för att utveckla företagsamheten, självständigheten och lusten till lärande bland elever.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>