Gymnasieskolorna har öppet hus, på distans
Hem Event Gymnasieskolorna har öppet hus, på distans

Gymnasieskolorna har öppet hus, på distans

Publicerat av: Redaktionen

Hässleholms gymnasium bjuder in alla elever som ska välja gymnasieprogram till öppet hus.

Gymnasieskolorna har öppet hus, på distans

Via en webbchatt får blivande gymnasister träffa lärare och elever från HTS Hässleholms tekniska skola och Jacobsskolan.

De får titta på lokalerna och ställa frågor till studie- och yrkesvägledare. Det blir precis som vanligt – men i år på distans.

—Det är mycket som spelar in i elevernas val till gymnasiet. Självklart vill de veta så mycket som möjligt om sin blivande skola och gymnasieprogrammen som de väljer mellan. Vi är glada att nu kunna bjuda in till digitalt öppet hus och på ett lite annorlunda sätt informera om våra fina utbildningar och skolor, säger Jan-Olof Olofsson, verksamhetschef.

Tid: 9 februari 17.00-19.00

Plats: På distans, via länkar till videochattar. Läs mer på www.hassleholmsgymnasium.se

Så går det till

Besökarna ansluter sig via direkta länkar till videochattar, en för varje program och en för studie– och yrkesvägledning.

Vi använder Microsoft Teams. Antingen ansluter besökaren sig via webbläsare eller laddar hem Teams-appen, gratis. Det behövs inget konto för att ansluta.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>