Hem EVENT Haninge värd för internationella skolkonferensen ResearchED 2019

Haninge värd för internationella skolkonferensen ResearchED 2019

Publicerat av: Redaktionen

Haninge kommun kommer att stå värd för den internationella skolkonferensen ResearchED den 9 februari 2019.

Det är för tredje året i rad som Haninge får äran att vara arrangör.

Haninge värd för internationella skolkonferensen ResearchED 2019

Alla platser är fullbokade men det finns fortfarande möjligheter för media att närvara.

På ResearchED medverkar både nationella och internationella talare. Inbjudna är lärare, skolledare och andra som är intresserade av skolutveckling från hela Sverige och andra länder.

Temat är som alltid att utveckla undervisning. Värdefulla diskussioner om skolans framtid utlovas.

–Som kommunalråd med ansvar för skolfrågorna i Haninge är det extra roligt att se hur vi fortsätter med vårt pedagogiska utvecklingsarbete. Haninge är en växande kommun som vill erbjuda bra skolor och undervisning och då är det viktigt att vi tar till vara på lärarnas egna kunskaper och byter erfarenheter med andra runt om i landet, säger Tobias Hammarberg, kommunalråd med ansvar för skolfrågor i Haninge kommun.

– Vi är stolta över att vi återigen fått förtroendet att leda denna internationella konferens. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att ämnena lockar till samtal. Det är också hedrande att så många vill komma hit och medverka, och att platserna nu är fullbokade är extra roligt. Genom ResearchED kan vi lyfta fram vårt pedagogiska arbete och samtidigt lära av andra, säger Henrik Lindh, tf förvaltningschef för utbildningsförvaltningen i Haninge kommun.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>