Nexer startar upp Top10 Talent program i Västsverige
Hem SkolNivåEftergymnasial Utbildning Nexer startar upp Top10 Talent program i Västsverige

Nexer startar upp Top10 Talent program i Västsverige

Publicerat av: Redaktionen

Talangprogrammet innebär att 10 Tech talanger handplockas för att vara med och bygga framtidens techbolag.

Top10 Talent är en del i Nexers satsning på att växa i Västsverige.

För att vara kvalificerad för programmet ska den sökande ha en relevant master- eller kandidatexamen, ett stort intresse för systemutveckling och agila arbetssätt – liksom ett stort driv och en vilja att göra skillnad och bidra till en bättre framtid.

Programmet löper under 12 månader och under programmet får man en gedigen teknikutbildning. Främst inom sitt specialist område; Java, test, .NET, Frontend eller Cloud men även överbryggande teknikkunskap inom och utanför dessa. Utöver det lär man sig även om Agilitet inkl en Scrum-certifiering, clean code, arkitektur samt sälj- och konsultrollen med mera.

– Vi är enormt glada över att återigen kunna starta upp talangprogrammet Top10 Talent i Göteborg. Vi körde första gången 2018 och det var otroligt eftertraktat och uppskattat. Nu liksom då är målet med programmet att välkomna nyexaminerade till vår kultur av kunskapsdelning och att ge en raketstart på karriären genom föreläsningar, projektarbeten, seniora mentorer, certifieringar och kurser, säger Alexander Ask, CU Manager, Nexer West Tech.

Top10 Talent 2021/2022 startar 6 september och vänder sig till de som brinner för IT och som vill vara med och utveckla framtidens IT-system.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>