Hem EFTER PLUGGET Ett unikt läge tillåter dig att lära dig språk genom att lyssna medan du kör, springer eller städar

Ett unikt läge tillåter dig att lära dig språk genom att lyssna medan du kör, springer eller städar

Publicerat av: Redaktionen

Precis i tid inför det nya året 2016 så har den populära appen Vocabulary Trainer släppt iOS-versionen den här veckan. iPhone- och iPadanvändare kan nu också ta del av Vocabulary Trainer som är en populär och gratis app. Appen har över 5 miljoner nedladdningar sedan den släpptes för android juli 2014.

Den nyligen släppta iOS-versionen är också helt utan reklam och kan synkas med webb-versionen. Den innehåller gratis kurser för att lära sig över 30 olika språk. Det finns därför inga fler ursäkter för de som bestämt sig för att lära sig ett nytt språk under år 2016. Mobilappen som är gratis lär dig ett set om 14 ord och fraser per dag i olika frågespel som kan göras på ca 5 minuter. Orden upprepas sedan i personligt anpassade intervaller för att du ska lära dig så mycket som möjligt och de baseras på dina dagliga resultat. Förutom ordförråd för 4 olika nivåer kan man välja att ta kurser som har att göra med resefraser, affärsspråk såväl som roligt innehåll såsom slang och datingfraser.Ett unikt läge tillåter dig att lära dig språk genom att lyssna medan du kör, springer eller städar 3

Daniel Spohn, chef för företaget säger: ”Det glädjer oss att se de ökade användarsiffrorna och att det är många som tycker att appen är användbar som ett alternativ till flashcards apparna som kräver betalning månadsvis eller som bara erbjuder ett visst antal ord gratis och därefter krävs en premiumprenumeration. Ibland får de t.o.m betala upp till 100 US$ för kurserna. Vår app erbjuder nu ett större utbud av ord än betalningsalternativen och är helt gratis, utan krav på medlemskap och det finns ingen reklam som stör din inlärning”.

Nu kan Apple-användare ladda ner appen och lära sig de språk de vill, allt från Spanska och Tyska till Arabiska eller vietnamesiska. Ett utvecklat system med flash-cards gör inlärningsprocessen effektiv och rolig. Dessutom kan du bygga ett bra ordförråd genom att använda appen endast 5 minuter om dagen. Appen anpassar till inlärningshastighet, scheman och intressen hos användaren.

Appen kommer med flera funktioner. Den gör det enkelt att skapa egna ordlistor som passar perfekt om man studerar språk i skolan och måste lära sig orden från en viss bok. För skolor och lärare finns en lärarplattform där de kan ge studenter ordlistor som de ska öva på. Studenterna kan sedan ladda ner dessa i deras smartphone. Därefter kan lärarna följa studenternas framgång och kan lägga klassrumstiden på något annat.

För att ladda ner appen för Android, gå till:

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Language%20Course%20S.L.&hl=sv

För att ladda ner appen för iOS, gå till:

https://itunes.apple.com/se/developer/language-course-s.l./id1001490842

Web-versionen av Vocabulary trainer:

http://www.languagecourse.net/se-sprakkurser/

Administrationspanel för lärare och skolor:

http://www.languagecourse.net/sv/vocabulary-trainer.php?feature=new_teacher

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>