Invigning av Öppna förskolan i Löddeköpinge
Hem KOMMUNER Invigning av Öppna förskolan i Löddeköpinge

Invigning av Öppna förskolan i Löddeköpinge

Publicerat av: Redaktionen

Fredagen den 10 november slår vi upp portarna för Öppna förskolan i Löddeköpinge.

På plats vid invigningen är utbildningsnämndens ordförande Sofia Lindblom och kommunstyrelsens ordförande Annsofie Thuresson. Välkommen att fira med oss!

I lokalerna där Brynstenens förskola tidigare huserat slår vi nu upp portarna för Öppna förskolan i Löddeköpinge. Fredagen den 10 november har vi invigning med tårtkalas och öppet hus mellan 11:30 och 13:00.

– Jag är riktigt glad över att Öppna förskolan återigen kan bedriva verksamhet i Löddeköpinge och jag hoppas att det blir till glädje för många barn och föräldrar, säger Sofia Lindblom, ordförande i Utbildningsnämnden.

Öppna förskolan är en mötesplats där föräldrar får möjlighet att träffas, utbyta erfarenhet och knyta kontakter. Förutom verksamheten på Brynstenen i Löddeköpinge finns Öppna förskola på Arvidsborg i Kävlinge. Öppna förskolan i Löddeköpinge kommer att ha babyträffar på onsdagar och öppet för alla med barn upp till sex år på fredagar.

Läs mer om verksamheten och öppettider på vår hemsida

Välkommen på invigning

Invigning av Öppna förskolan i LöddeköpingeVi startar upp verksamheten i Löddeköpinge med öppet hus fredagen den 10 november. Utbildningsnämndens ordförande Sofia Lindblom och kommunstyrelsens ordförande Annsofie Thuresson inviger lokalerna. Därefter bjuder vi på tårta och visar runt på Öppna förskolan.

Tid: Fredagen den 10 november klockan 11:30-13:00

Plats: Södervångsvägen 1, Löddeköpinge (före detta Brynstenens förskola)

Varmt välkommen!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>