Hem NYHETER Jönköpings kommun väljer Advania

Jönköpings kommun väljer Advania

Publicerat av: Redaktionen

Caperio AB, en del av Advania Sverige, flyttar fram positionen inom offentlig sektor i rask takt.

Idag signeras ett nytt avtal och denna gång med Jönköpings Kommun.

Jönköpings kommun väljer Advania

Avtalet löper på fyra år och har ett uppskattat värde om 130 MSEK, med möjlighet till vidare utveckling.

Advania Sveriges VD, Tomas Wanselius skriver idag under avtalet med Jönköpings kommun. Advania har uppdraget att hjälpa kommunen att uppnå sina mål avseende kostnadseffektiva lösningar, funktionalitet, med hög driftsäkerhet och ett utpräglat miljötänk.

”Detta är ytterligare en fjäder i hatten för Advania och ligger helt i linje med vår strategiska satsning inom offentlig sektor. Vi tar oss an uppgiften med tillförsikt. Att avtalet är omfattande och omspänner flera områden passar oss mycket bra, då vår styrka ligger i vårt totala erbjudande.

Vår målsättning är att utgöra en komplett partner till Jönköpings kommun och leverera produkter och tjänster av högsta kvalitét genom hela värdekedjan, baserat på erfarenhet och kompetens inom både; hårdvara, licenser, tjänster och pedagogik,” säger Tomas Wanselius, VD Advania Sverige.

Avtalet löper på fyra år och innefattar hela Jönköpings kommun, samt några kommunala bolag. Advania skall enligt avtal leverera IT-produkter och tjänster till ett uppskattat värde om 130 MSEK för hela avtalsperioden.

Jönköpings kommun väljer Advania 3”Jönköpings kommun bedriver ett omfattande utvecklings- och effektiviseringsarbete inom flertalet områden. Däribland förskola och skola, samt omsorgen, men också inom administrationen och de tekniska verksamheterna.

Vi ser fram emot att tillsammans med Advania serva kommunens olika verksamheter med bra datorer, kringutrustning och tjänster.

Vår bedömning är att Advania är en kompetent partner och leverantör som är lämplig för att säkerställa att vi når uppsatta mål,” säger Sylve Gunnarsson, upphandlare, Jönköpings kommun.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>