PHD och Resolution, som är en del av Omnicom, har lanserat ett utbytesprogram inom sitt nätverk
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING PHD och Resolution, som är en del av Omnicom, har lanserat ett utbytesprogram inom sitt nätverk

PHD och Resolution, som är en del av Omnicom, har lanserat ett utbytesprogram inom sitt nätverk

Publicerat av: Redaktionen

Unga människor har alltid stor nyfikenhet av att resa och jobba utomlands.

Baserat på PWC:s undersökning, vill 80% av alla millennials arbeta utomlands och 70% vill prata på ett annat språk än sitt modersmål under sin karriär.

PHD och Resolution, som är en del av Omnicom, har lanserat ett utbytesprogram inom sitt nätverkCovid-19 pandemin utlöste en revolution av distansarbete som så många av oss varken ville eller behövde.

För att attrahera talanger, startade OMG Sverige ett utbyte inom PHD och Resolution i Norden, där ett utvalt antal personer skulle få möjligheten att arbeta från Köpenhamn med alla utgifter betalda. För att delta skulle alla ansökande skriva deras motivering till varför just de skulle vilja åka, och hur erfarenheten skulle gynna dem i deras framtida arbete eller utveckling.

”Vi vet vikten av att få våra team-medlemmar att växa, och att flytta utomlands och lära från andra kulturer är en fantastisk skola. Varje deltagare var tvungen att visa att de var redo att ta ett steg i sin utveckling. Jag har själv flyttat runt och det har gett mig massor av värdefulla erfarenheter” säger Giselle Almonacid, Marketing and Growth Director på PHD.

”Danmark är en marknad som vi har ett nära samarbete med, och att bygga en tät relation med det danska teamet gör att vi kan arbeta starkare gentemot våra nordiska kunder, men planen är att fortsätta utforska andra marknader i de kommande utbytesprogrammen” säger Daniel Källberg, CEO PHD Sverige.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>