Hem NYHETER Kinnarps lanserar VIBE- den kompletta skärmserien

Kinnarps lanserar VIBE- den kompletta skärmserien

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Kinnarps den nya kompletta skärmserien Vibe, en serie som innehåller tak-, vägg-, golv- och bordsskärmar.

Skärmarna är ljuddämpande och bidrar till en sund ljudmiljö på kontoret, i skolan eller i andra miljöer där behovet finns.

Kinnarps lanserar VIBE- den kompletta skärmserien

Med en stor variation kring mått, färg, form och val av tillbehör erbjuder serien stor flexibilitet och möjligheter att vara kreativ.

Behovet av att kunna skärma av och att ha en bra ljudmiljö blir allt viktigare i dagens arbetsmiljöer. Med en ny skärmserie vill Kinnarps bidra till att skapa hållbara miljöer med högre produktivitet och större välmående. Serien är framtagen för att kunna anpassas till många olika miljöer som kan förkomma i bland annat kontor, skola eller äldreboende.

–Vibe är skapad för att möta dagens och morgondagens behov gällande form och funktion. Den omfattande serien bidrar till att skapa ombonade miljöer för en förbättrad ljudmiljö. Genom Vibe blir vi ännu mer kompletta i vårt erbjudande, säger Jenny Hörberg, Director Global Range & Designpå Kinnarps.

Stora valmöjligheter

Vibe kommer med en stor mängd accessoarer och tillbehör, exempelvis notice board, spegel och förvaring. Tyg, ben och betser bidrar och gör det enklare att skapa personliga och kreativa miljöer. Flera av golvskärmarna är kopplingsbara och gör att man snabbt kan förändra miljöer och kan skapa rum i rummet. Serien skapar en flexibel, dynamisk och långsiktig hållbar arbetsmiljö som kan förändras utifrån aktuella behov.

  • –Serien kan användas för det stora och det lilla, det personliga och det allmänna, det moderna och det traditionella. Genom de stora valmöjligheterna ger vi kunden och arkitekten friheten att kunna skapa olika arbetsmiljöer för olika behov, säger Jenny Hörberg.

Ett hållbart val

Vibe är utvecklad inom ramen för Kinnarps hållbarhetsinitiativ, The Better Effect, med högt ställda krav på råvaror och resurser, klimat, rena material, socialt ansvar, återbruk och ergonomi. Hela serien är producerad i Sverige och skärmarna är gjorda av FSC- eller PEFC- märkt trä.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>