Knappt 30 och superentreprenör – skånska doldisen med när Hvilan ordnar entreprenörsvecka
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Knappt 30 och superentreprenör

Knappt 30 och superentreprenör

Publicerat av: Redaktionen

Skånska doldisen med när Hvilan ordnar entreprenörsvecka.

Den 20-21 april anordnar gymnasieskolan Hvilan Gymnasium i Lund schemabrytande entreprenörsdagar.

Satsningen ska rusta eleverna för samhällets ökade komplexitet och behov av hållbar innovation.

Med som inspirationsföreläsare är skånska entreprenörerna Mattias Andersson och Hjalmar Antonsson, båda med gedigen erfarenhet av att i unga år gå sin egen väg och se möjligheter i utmaningar.

“Det är viktigt att få höra berättelserna från förebilder i åldrar som våra elever kan relatera till”, Mikael Wikman, Biträdande rektor, Hvilan.

Knappt 30 och superentreprenör

Mattias Andersson och Hjalmar Antonsson

Den 20-21 april anordnar gymnasieskolan Hvilan Gymnasium i Lund schemabrytande entreprenörsdagar. Satsningen ska rusta eleverna för samhällets ökade komplexitet och behov av hållbar innovation. Med som inspirationsföreläsare är skånska entreprenörerna Mattias Andersson och Hjalmar Antonsson, båda med gedigen erfarenhet av att i unga år gå sin egen väg och se möjligheter i utmaningar.

“Det är viktigt att få höra berättelserna från förebilder i åldrar som våra elever kan relatera till”, Mikael Wikman, Biträdande rektor, Hvilan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>