Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Ny podd om gymnasievalet!

Ny podd om gymnasievalet!

Publicerat av: Redaktionen

Gymnasievalspodden

Hur är det att plugga på gymnasiet utomlands?

Ny podd om gymnasievalet!

Vad gick influencers på gymnasiet? I gymnasium.se:s podd intervjuar vi en mångfald av gäster om deras gymnasieval. Hösten 2018 kommer en rad inspirerande poddavsnitt, men redan nu kan du ta del av vår smygpremiär!

I första avsnittet av Gymnasievalspodden gästas vi av Saga och Malin som driver Gymnasiepodden – ett UF-företag. Vi pratar om hur det är att starta ett UF-företag, är alla idéer tillåtna?

Hur ser handledningen ut och hur blir man betygsatt? Saga berättar om hur det är att byta gymnasium och tjejerna delar även med sig av sina bästa pluggtips!

Lyssna här! 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>