Många nya elever antas till Söderslättsgymnasiet i Trelleborg i höst
Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Många nya elever antas till Söderslättsgymnasiet i Trelleborg i höst

Många nya elever antas till Söderslättsgymnasiet i Trelleborg i höst

Publicerat av: Redaktionen

Slutantagningen är nu klar för Söderslättsgymnasiets nationella program.

Totalt har 409 elever sökt till Söderslättsgymnasiets 347 platser varav 339 är antagna.

Flest sökande har Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med 78 förstahandssökande till vardera 60 platser. På andra plats, med flest antal sökande kommer El- och energiprogrammet, med 77 förstahandssökande till 32 platser.

Till El- och energiprogrammet är det för närvarande totalt 54 reserver varav 42 till sitt förstahandsval. Industritekniska programmet har 14 förstahandssökande med 10 antagna med totalt 8 elever på reservlistan.

Många nya elever antas till Söderslättsgymnasiet i Trelleborg i höst

344 elever är antagna till Söderslättsgymnasiet i Trelleborg för start i höst.

Totalt är alla platser på Söderslättsgymnasiet tillsatta utom på Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet, där det finns ett fåtal lediga platser kvar.

Viktiga datum:

  • Den 23 juli är sista dagen för eleverna att svara på sitt antagningsbesked. Eleverna svarar genom att logga in på www.skanegy.se
  • Den 6 augusti påbörjas reservantagningen, som pågår fram till den 15 september.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>