Mikael Östling Huhta blir skolchef på Stadsmissionens Skolstiftelse
Hem NYHETER Mikael Östling Huhta ska bli skolchef på Stadsmissionens Skolstiftelse

Mikael Östling Huhta ska bli skolchef på Stadsmissionens Skolstiftelse

Publicerat av: Redaktionen

Mikael Östling Huhta tillträder som skolchef på Stadsmissionens Skolstiftelse.

Mikael kommer närmast från uppdragen som rektor på Ärentuna skolan i Uppsala och på Internationella Engelska Skolan i Kista.

Mikael har en gedigen bakgrund inom skolans värld med lång erfarenhet både som skolledare och lärare.

Mikael Östling Huhta blir skolchef på Stadsmissionens Skolstiftelse

Mikael Östling

− I vårt pågående arbete med strategi, organisation, arbetssätt och uppföljning är uppdraget som skolchef en viktig pusselbit för våra skolors utveckling. Kvalitet, attraktivitet, elevernas mående och måluppfyllelse är viktiga områden som får ytterligare förstärkning med skolchefstillsättningen, säger Tomas Abrahamsson VD, Stadsmissionens Skolstiftelse.

− Vi hade många bra och kompetenta sökande, men i slutänden var jag och styrelsen helt eniga om att Mikael Östling Huhta var den starkaste kandidaten. Vi hälsar Mikael varmt välkommen till hans nya uppdrag, säger Tomas Abrahamsson.

− Det ska bli spännande att fortsätta att arbeta med skola och utbildningsfrågor inom Skolstiftelsen, som jag redan fått ett mycket gott intryck av. Jag ser fram emot att vara med och bidra till utvecklingen av skolorna inom Skolstiftelsen med fokus på bra undervisning, trygghet och arbetsglädje både för lärare och elever, säger Mikael Östling Huhta.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>