Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Ny Distansutbildning från Down Syndrome Education, 0-5 år

Ny Distansutbildning från Down Syndrome Education, 0-5 år

Publicerat av: Redaktionen

De första åren är en kritisk utvecklingsperiod för alla barn.

Barn med Downs syndrom har försenad utveckling från födelsen och behöver extra stöd.

Forskning ökar vår förståelse av dessa utmaningar och vilka interventioner som fungerar. Kursen går igenom hur Downs syndrom påverkar den tidiga utvecklingen, och vad det innebär för ett effektivt stöd till unga barn med Downs syndrom från födelsen.

Ny Distansutbildning från Down Syndrome Education, 0-5 årDistansutbildningen vänder sig till alla professioner som hjälper barn med Downs syndrom från födelsen till 5 års ålder – förskollärare, barnskötare, logopeder, talpedagoger, psykologer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, personal och volontärer i organisationer som supportar barn med Downs syndrom, och föräldrar som vill ha råd baserade på aktuell forskning.

Kursen ges on-line och innehåller 10 moduler som var och en innehåller en videopresentation, dokumentation (presentationer, checklistor, tips om fördjupningar, andra resurser, och referenser till forskning) och ett test. Dessutom uppmuntras kursdeltagarna att delta i ett diskussionsforum med handledare från DSE för att få möjlighet att ställa frågor och söka ytterligare råd.

Kursdeltagarna bör planera att ägna minst 20 timmar åt studierna (2 timmar per vecka i tio veckor) för att slutföra kursen och testerna. Certifikat utfärdas när alla moduler är avklarade. Man har max 26 veckor på sig att genomföra kursen. Kursspråk är engelska.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>