Stort intresse för digitalt event med fokus på lärande
Hem EVENT Stort intresse för kostnadsfritt digitalt event med fokus på lärande

Stort intresse för kostnadsfritt digitalt event med fokus på lärande

Publicerat av: Redaktionen

utbildning.se anordnar tillsammans med Microsoft och Alexander Pärleros Framgångsakademin, eventet Upskill & Reskill i Lanseras plattform den 25 januari.

Ett kostnadsfritt digitalt event för alla som vill bli inspirerade till att lära sig något nytt, både i arbetslivet och på fritiden. Redan nu har över 10 000 personer registrerat sig för eventet.

Ett digitalt event med fokus på lärande

Det råder kompetensbrist i Sverige. Forskning visar att ungefär 50 procent av alla yrkesverksamma behöver omskolas inom de närmsta åren. Det här påverkar en betydande del av befolkningen. utbildning.se, en digital samlingsplats för kompetensutveckling, står bakom eventet Upskill & Reskill, en satsning för att utbilda och inspirera människor runt om i Sverige. Dagen kommer att bestå av inspirerande föreläsare och spännande paneldiskussioner – allt med lärande i fokus.

– Vi brinner för ett livslångt lärande och vill göra kompetensutveckling tillgängligt för alla. Det ska vara roligt och spännande att lära sig nya saker och den här dagen har något som ska passa för alla, säger Madeleine Lindahl, Marknadschef på utbildning.se och initiativtagare till eventet.

Utöver Microsoft är flera stora organisationer med och arrangerar eventet; Almega, Företagarna, Byggföretagen, Mindset, TechSverige, TRR och Stjärnsäljarpodden, samt Framgångsakademin, som även står för flera av talarna.

10 000 registrerade deltagare

Med en vecka kvar till eventet har redan ca 10 000 personer registrerat sig för en kostnadsfri biljett. Utöver föreläsningarna kommer besökarna även ha möjlighet att träffa utbildningsarrangörer, branschorganisationer och 17 intressanta utställare i deras virtuella montrar i Lanseras virtuella eventplattform.

Stort intresse för digitalt event med fokus på lärande

Kända föreläsare från Framgångsakademin gästar eventet.

Målgruppen för eventet är bred; såväl branschorganisationer som privatpersoner är välkomna att delta:

  • Chefer som jobbar med att kompetensutveckla sin personal och letar ständigt efter nya utbildningar och trender
  • Medarbetare som vill utvecklas och komma i kontakt med utbildningsarrangörer för omskolning eller kompetensutveckling
  • Medlemmar från Branschorganisationer och branschintresserade som på något sätt är nyfikna på utbildning och kompetensutveckling.

Stjärnspäckat program med kända föreläsare 

Under dagen kommer besökarna bland annat kunna lyssna på kända föreläsare från Framgångsakademin:

  • Fredrik Reinfeldt om modernt ledarskap i en dynamisk tid
  • Kristin Kaspersen om hur du minskar din inre stress
  • Kjell Enhager om hur du når dina mål
  • Katarina Gospic om hur du boostar din hjärnkapacitet

När och var?
När? 25 januari 2022 Klockan 9-17
Var? I Lanseras plattform
Hela programmet: https://www.utbildning.se/upsk…
Anmäl dig här kostnadsfritt: https://massa.utbildning.se/up…

Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>