Hem FORSKNING Nu är det öppen till årets stora event om utlandsstudier och praktik

Nu är det öppen till årets stora event om utlandsstudier och praktik

Publicerat av: Redaktionen

I flera år har det populära gratiseventet om utlandsstudier hållits för att ge blivande studenter inspiration och kunskap om vad det innebär att studera utomlands.

Flera hundra lockas för att ta del av föredrag, möta utländska universitet, prata med studierådgivare & representanter.

Nu är det öppen till årets stora event om utlandsstudier och praktik

Oavsett om det är studier eller praktik som lockar utomlands är Kilroy live eventet att delta på. I år hålls evenemanget den 1:a september i Stockholm och alla som vill delta rekommenderas att reservera sin plats innan alla biljetter tar slut. 

För de som vill hålla sig uppdaterade om evenemanget fylls det på med både information och inspiration på KILROYs hemsida och i Facebook-eventet. Här fylls också på om nyheter kring utlandsstudier och praktik i allmänhet.

Många studenter och blivande studenter väntas delta & inspirationen och den matnyttiga informationen utlovar besökarna att komma ett steg närmre sitt nästa karriärval.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>