Nu kan gäster och invånare i Järfälla kommun Piffla i sommar!
Hem EFTER PLUGGET Nu kan gäster och invånare i Järfälla kommun Piffla i sommar!

Nu kan gäster och invånare i Järfälla kommun Piffla i sommar!

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns Piffl tillgängligt i Järfälla kommun.

Nu kan gäster och invånare i Järfälla kommun Piffla i sommar!

Två aktivitetsboxar som är fyllda med aktiviteter att nyttja i stadens utemiljö från Piffl har placerats ut i kommunen. Piffl boxarna kommer att finnas vid Jakobsbergs Bussterminal och i Kalhällsparken året runt. En satsning från Järfälla kommun för att öka tillgängligheten för en aktiv fritid och gemenskap i kommunen.

Nu kan gäster och invånare i Järfälla kommun Piffla i sommar!Piffl möjliggör ökad tillgång till rörelse och gemenskap
Piffl är en tjänst för sport och fritid som ger tillgång till aktiviteter vid städers näridrottsplatser och aktivitetsytor. Genom Piffls app får man tillgång till rosa aktivitetsboxar fyllda med sporter, utomhusspel och träningsredskap. I appen finns även en aktivitetskarta med utmarkerade platser där man kan utöva aktiv fritid. Exempelvis kan man hitta sitt närmaste utegym eller se vart fotbolls- och basketplaner finns.

Tillgång för alla
“Vi har valt Piffl för att aktivera platser och ge möjlighet till spontanidrott. Vi hoppas att kommuninvånarna ser detta som ett positivt inslag i den offentliga miljön och att de kommer att nyttjas mycket,” säger Tanja Peters, Parkförvaltare, Järfälla Kommun.

Piffl finns nu på över 30 orter i Sverige
– Vi är så glada över att Järfälla kommun vill öka möjligheten till en aktiv fritid för sina invånare och besökare. För oss är det en självklarhet att man vid en beachvolleybollplan också borde ge tillgång till några volleybollar som människor runt platsen kan dela på, säger Dennis Axelsson, en av Piffls grundare.

Så här funkar det

  • Ladda ner Piffl i App Store eller Google Play
  • Hitta boxen i appen, välj aktivitet och spela
  • Lämna tillbaka
  • Kostnaden är 10 kr per timme.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>