Hem NYHETER Nytt digitalt läromedel lanserat för en bättre lärupplevelse

Nytt digitalt läromedel lanserat för en bättre lärupplevelse

Publicerat av: Redaktionen

Liber Digital är ett nytt digitalt läromedel som utvecklats tillsammans med lärare och pilotskolor för att ge eleverna större chans att lyckas med sina studier.

Plattformen innehåller mängder av övningar, bilder, filmer och ljudfiler som är kopplade till de teoretiska inslagen för att stötta elevens inlärning.

– Liber Digital är byggt tillsammans med lärare, för lärare, säger Evelin Kaup, Head of Product på Liber. Vi har under hela utvecklingsprocessen involverat lärare som varit med och tyckt till, samtidigt som vi studerat klasser i sin hemmiljö, för att verkligen kunna utforma en så användarvänlig och verklighetsförankrad plattform som möjligt.

Nytt digitalt läromedel lanserat för en bättre lärupplevelse

Evelin Kaup, Head of Product på Liber

Läromedlet erbjuder lärarna en bredare variation av material som är individanpassat, tidsbesparande, engagerande och som minskar arbetsbelastningen. Liber Digital finns som heldigitalt alternativt men det är även möjligt att kombinera digitala övningar med Libers tryckta läromedelsserier om man hellre föredrar att arbeta blended. Under året kommer ny funktionalitet löpande släppas och bli tillgänglig för lärare och elever, men som alltid är noggrant testat och utvärderat med hur verkligheten ser ut i dagens klassrum.

– Vi vill bygga digitala läromedel som verkligen fungerar i klassrummet och det kan vi bara göra genom att jobba tätt med våra kunder, fortsätter Evelin Kaup. Ibland kommer det ändå bli fel, men tillsammans kommer vi med snabba steg närma oss en produkt som sätter elevens individuella behov i fokus och är ett starkt verktyg i lärarens vardag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>