Hem Efter plugget VRE Education byter namn till Pedagogpoolen – namnet är nytt allt annat är lika

VRE Education byter namn till Pedagogpoolen – namnet är nytt allt annat är lika

Publicerat av: Redaktionen

 VRE Education byter namn till Pedagogpoolen.

Med vårt nya namn vill vi tydligare berätta vad vi kan och vad vi gör.

VRE Education byter namn till Pedagogpoolen – namnet är nytt allt annat är likaFemton års erfarenhet inom bemanning och rekrytering till skola har gjort att vi idag är en av de största aktörerna i Sverige i branschen.

Namnbytet medför inga förändringar av verksamheten. Våra samarbetsskolor förblir desamma och våra ramavtal gäller likt tidigare då vi är samma juridiska enhet. Vår pedagogpool som består av 1200 lärarvikarier är densamma, likaså våra bemannings- och rekryteringsteam på våra fyra kontor runt om i Sverige.

”Vi brinner för samma sak nu som när vi startade 2001 – skola! Vi kommer att fortsätta att vara en professionell, pålitlig och personlig partner till våra 1000 samarbetsskolor och 1200 lärarvikarier runt om i Sverige. Vårt namn är nytt och allt annat är sig likt”, säger Pedagogpoolens VD Peder Hagen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>