Samarbete för att förändra interaktiva displaylösningar i skola
Hem UTBILDNING Samarbete för att förändra interaktiva displaylösningar i skola

Samarbete för att förändra interaktiva displaylösningar i skola

Publicerat av: Redaktionen

Newline Interactive Europe, en ledande leverantör av innovativa interaktiva displaylösningar, är glada att meddela sitt strategiska partnerskap med Netsmart, Sveriges främsta distributör av interaktiva skärmar.

Detta samarbete markerar en betydande milstolpe för båda företagen när de strävar efter att leverera toppmoderna teknik och förbättra mötesrumsupplevelsen för kunder över hela Sverige.

Newline Interactive Europe har upplevt en stark tillväxt på den europeiska marknaden och etablerat sig som ett betrott varumärke känt för sin produktkvalitet och oöverträffade kundsupport. Med en mångsidig produktportfölj som riktar sig till olika sektorer har Newline blivit synonymt med innovation och tillförlitlighet inom branschen.

I framkant av detta partnerskap ligger de banbrytande produkterna Lyra för utbildning och Vega för den ultimata allt-i-ett-lösningen, som inkluderar avancerade funktioner som integrerade kameror med mera. Lyra ger pedagoger interaktiva verktyg och dynamiskt innehåll, vilket främjar en engagerande lärmiljö som uppmuntrar elevengagemang och samarbete. Samtidigt erbjuder Vega företag en omfattande lösning som sömlöst integrerar interaktiva funktioner, högkvalitativ audiovisuell utrustning och en mängd väsentliga funktioner för en optimerad mötesrumsupplevelse.

Samarbete för att förändra interaktiva displaylösningar i skolaNetsmart är sedan 2001 en central aktör på den svenska marknaden och är den största distributören av interaktiva skärmar i Sverige. Netsmart levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och att öka användningen av befintliga resurser. Netsmart har byggt upp ett rikstäckande nätverk av noga utvalda återförsäljare som säkerställer att du som kund får ett professionellt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support.

Genom att inkludera Newline Interactives produkter i sin portfölj kommer Netsmart att kunna erbjuda kunderna ett ännu mer omfattande sortiment som är skräddarsytt för att möta deras unika behov.

“Genom att samarbeta med Netsmart kan vi dra nytta av deras omfattande marknadskunskap och nationella räckvidd och erbjuda svenska kunder en oöverträffad tillgång till våra toppmoderna lösningar.” säger Debbie Su-Pell, Country Manager Nordics på Newline Interactive Europe.

“En fördel med detta partnerskap är Newlines fokus på kundnöjdhet och kvalité. Newline Interactive Europe erbjuder 5 års garanti på alla skärmar som säljs till utbildningsmarknaden. Denna garanti visar på deras långsiktighet att erbjuda mervärde och stöd till utbildningsinstitutioner för att säkerställa en pålitlig och engagerande läroupplevelse under många år framöver.” säger Henrik Rentsch CEO på Netsmart AB.

Samarbetet mellan Newline Interactive Europe och Netsmart representerar ett banbrytande steg framåt för interaktiva displaylösningar i Sverige. Genom att kombinera sin expertis och sina resurser är båda företagen redo att omforma marknaden och ge kunderna avancerad, användarvänlig och framtidssäker teknik.

För mer information om Newline Interactive Europe och deras utbud av interaktiva displaylösningar, besök gärna www.newline-interactive.se.

Om Newline Interactive Europe:

Newline Interactive Europe är en ledande leverantör av innovativa interaktiva displaylösningar som är dedikerad att förvandla sättet som människor kommunicerar, samarbetar och lär sig på. Med en omfattande produktportfölj som är utformad för olika sektorer levererar Newline Interactive Europe toppmoderna lösningar som omdefinierar interaktion och engagemang.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>