Hem EFTER PLUGGET 100 000 svar på ungas frågor om sex och hälsa

100 000 svar på ungas frågor om sex och hälsa

Publicerat av: Redaktionen

UMO.se har under tio år besvarat över 100 000 frågor från unga mellan 13 och 25 år om sex, hälsa och relationer.

Behovet av att ha en dialog med unga om sex är lika stort idag som någonsin tidigare.

100 000 svar på ungas frågor om sex och hälsa

UMO firar i november tioårsjubileum, och har kommit att bli en naturlig arena för unga att ställa sina nyfikna, allvarliga och livsviktiga frågor. Varje år får UMO.se uppemot sju miljoner besök och besvarar 10 000 anonyma frågor.

För att fira såväl ungas engagemang som UMO:s tio år anordnas på måndag 19 november en livesändning av UMO-podden kl14.30. På måndag kommer också Fråga UMO att ta emot extra många frågor och ha öppet extra länge i samband med firandet!

Kommentar från användare av UMO.se:

– Det jag anser är mest positivt med UMO är att man som anonym kan fråga i stort sätt vad som helst, att man inte behöver känna sig orolig över att någon kommer få reda på sitt ”problem”. Ni ger utförliga svar som är lätta att förstå, vilket samtidigt ger ett väldigt lugnande då det alltid är positiva svar.

De mest besökta sidorna på UMO.se handlar om kroppen, sex första gången, könssjukdomar, p-piller och mens. Några av de mest läst frågorna på UMO.se:

  • Jag har fått vita prickar på penis, vad kan det vara?
  • Går det att bli gravid under mensen?
  • Varför gjorde det så ont när vi hade samlag för första gången?
  • Kan man bli gravid av försatsen?
  • Varför får jag så mycket smegma?

– UMO.se är en trygg plats för unga, skapad utifrån ungas egna funderingar med ett innehåll som är säkrat av professionen. Sedan starten 2008 har hundratusentals unga fått ett respektfullt bemötande på sina frågor, säger Anna Eklund, redaktionschef, UMO.se.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>