Skolon på listan över snabbast växande techbolagen i Sverige - för tredje året i rad
Hem NYHETER Skolon på listan över snabbast växande techbolagen i Sverige

Skolon på listan över snabbast växande techbolagen i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

När Deloitte släpper sin årliga lista Sweden Technology Fast 50, hamnar Skolon återigen i topp – för tredje året i rad.

Listan rankar de 50 snabbast växande teknikbolagen i Sverige baserat på tillväxten i nettoomsättningen de senaste fyra åren, och har genom tiderna lyft flertalet världsledande bolag inom techbranschen.

När Deloitte rankar Sveriges 50 snabbast växande teknikbolag hamnar Skolon på listan för tredje året i rad. Listan, Sweden Technology Fast 50, är en rankning av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag, baserat på tillväxten i nettoomsättningen de senaste fyra åren.

– Det är såklart jätteroligt att vi även i år uppmärksammas i detta sammanhang, och på en lista som genom tiderna lyft några av Sveriges, och numera världens, främsta bolag inom tech. Vi som bolag och team är glada och stolta över att vara i samma sällskap och vi ser detta som ett kvitto på att vi har drivit en effektiv tillväxtstrategi, som även visar på den skalbarhet som finns i vår affärsmodell på våra olika marknader, säger Oliver Lundgren, vd för Skolon.

Skolon på listan över snabbast växande techbolagen i Sverige - för tredje året i rad

Oliver Lundgren, vd för Skolon

– Det känns fantastiskt att vi i 20 år har fått uppmärksamma svenskt entreprenörskap i techbranschen genom Sweden Technology Fast 50. Årets bolag speglar inte bara Sveriges ledande position inom innovation utan också skiftningar vi sett i samhället de senaste åren. Vi är glada över att få fira bolagens framgångar och ser fram emot att följa dem framöver, säger Ester Sundström, partner på Deloitte och ansvarig för Deloitte Sweden Technology Fast 50.

Technology Fast 50 grundades 1995 i USA och i Sverige har Deloitte rankat de snabbast växande teknikbolagen sedan 2004. Bland de tidigare rankade bolagen finns bland andra iZettle, Fingerprint Cards, Star stable Entertainment, Rebtel, Trustly Group, Compricer, Elskling, Kivra, Kognity, Teamtailor Pinmeto, Acast och Mentimeter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>