Automatiskt utkast
Hem EFTER PLUGGET Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar

Publicerat av: Redaktionen

Istället för att sitta inne och vänta på solen eller att skolan ska börja igen så finns Shifus sortiment av interaktiva AR-spel enligt STEM-principen.

Shifu Plugo

Plugo ger dina barn lärdom och lek på samma gång. Med en magnetisk lekmatta placerar vi tillbehören som med fysiska rörelser och brickor styr äventyr och pussel på iPadskärmen.

Alla Shifu Plugo-spel finns på svenska utom Plugo Letters som i stället lär ut engelska språket.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 1

Plugo 3i1

Med Plugo 3i1 får vi de tre populäraste spel-seten för att lära oss bokstäver, räkna och skapa. Här lär vi oss genom integrera med vad som händer på skärmen och vi får följa med in berättelser och roliga pussel för att lära oss mer och mer för varje steg.

Rekommenderat pris 1199 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 2

Plugo Count

Plugo Count lär oss räkna, med hjälp av ringar som vi placerar på piggarna på den magnetiska styrenheten  –  i fyra olika historier får vi följa med och lösa matematiska uppgifter för att komma vidare i historien tillsammans med roliga pussel som lär oss siffrors form och ordning.

Rekommenderat pris 599 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 3

Plugo Letters

Utrustade med den magnetisk förvaringslådan full med bokstäver får vi följa med in i historier för att lära oss bokstävernas namn, alfabetets ordning och att stava. Vi möts av roliga animationer när vi stavar rätt och bygger vårt engelska ordförråd och och grammatik tillsammans med kluriga pussel och spel.

Rekommenderat pris 599 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 4

Plugo Link

Links låter oss bygga med 15 magnetiska block för att integrera med det vi ser på skärmen, i spel och pussel ska vi lösa uppgifter – som att sätta kugghjul eller lägga rör. Vi kan också spela bokstavsspel där vi använder klossarna för att markera bokstäver i fysisk form – Link gör lärandet roligt genom att ta ut spelet på den magnetiska lekmattan och vi lär oss både form och konstruktioner.

Rekommenderat pris 599 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 5

Plugo Slingshot

Här får vi en katapult att sätta på den magnetiska lekmattan och sedan integrerar vi i flera olika spel genom att anpassa vår rörelse på katapulten för att utföra uppgifter i spelet på skärmen. 5 spel och över 250 nivåer ger en riktig utmaning och lär oss avstånd, fysisk kontroll och finmotorik.

Rekommenderat pris 599 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 6

Plugo Tunes

Med detta lilla fina färgglada piano lär vi oss att spela piano på riktigt! Genom att integrera med animeringar på skärmen för att lära oss följa toner i form av fallande bollar – här lär vi oss både takt och ton. Vi får uppmuntran och tar oss längre och längre genom det stora musikbilioteket. Genom att ta oss genom de olika stegen och svårhetsgraderna blir vi bättre och bättre. Tillslut kan vi föra över våra kunskaper på ett riktigt piano och vi får också möjligheten att spela in vårt material vare sig det är de förprogramerade styckena eller egna kreationer.

Rekommenderat pris 599 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 7

Shifu Orboot

Med Shifu Orboot får ditt barn en jordglob att utforska med hjälp av en handhållen enhet som en iPhone eller iPad. Med AR kommer mer lärdom om platser på planeten där kameran riktas.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 8

Orboot Jorden

Få spännande fakta runt om vår runda planet genom att rikta kameran mot städer, byggnader och vilda djur på jordgloben.  

Rekommenderat pris 599 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 9

Orboot Dinosaurier

På en äldre version av vår planet från 60 miljoner år tillbaka kan vi utforska över 400 intressanta fakta om dinosaurier med spännande berättelser och animeringar.

Rekommenderat pris 599 kronor.

Pedagogiska iPad-spel för en regnig sommar 10

Orboot Mars – utforska den röda planeten

Med en röd glob fylld med rymdfarkoster tar vi en tur över Mars yta och lär oss allt om NASAs forskning av den röda planeten.

Rekommenderat pris 599 kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>