Zcooly deltar på Slush 2023 – Europas största teknik- och startups-event
Hem EFTER PLUGGET Zcooly deltar på Slush 2023 – Europas största teknik- och startups-event

Zcooly deltar på Slush 2023 – Europas största teknik- och startups-event

Publicerat av: Redaktionen

Zcooly, ledande inom högkvalitativa lärande spel för barn, förbereder sig för att delta på Slush, som äger rum den 30 november – 1 december i Helsingfors.

Slush är känt som Europas främsta mötesplats för entreprenörer, investerare och innovatörer inom tech-industrin.

Zcooly har som mål att presentera sina senaste framsteg och innovationer inom digital utbildning för barn. Genom att delta på Slush kommer företaget inte bara att ha möjlighet att visa upp sin plattform, utan också att arrangera möten och skapa spännande samarbetsmöjligheter med andra startups och investerare.

Zcooly deltar på Slush 2023 – Europas största teknik- och startups-event– Vi är entusiastiska över vårt deltagande på Slush i år, säger Jonathan Wadström, VD för Zcooly. – Det är en fantastisk möjlighet för oss att visa upp vår plattform och connecta med nyckelaktörer inom tech-industrin.

-Vi ser fram emot att knyta värdefulla kontakter, utforska potentiella samarbeten och vi är tillgängliga för enskilda möten under evenemanget för att diskutera möjligheter och hur vår produkt kan gynna investerare och samarbetspartners.

Zcoolys innovativa digitala plattform har redan varit framgångsrik i att förbättra barns inlärningsupplevelser och deras unika metodik har hjälpt tiotusentals barn över hela världen att utveckla färdigheter inom matte och emotionell intelligens.

Som en del av deras närvaro på Slush, välkomnar Zcooly möjligheten att arrangera personliga möten med intressenter. Detta ger en chans att på djupet diskutera hur deras produkter och tjänster kan bidra till att förbättra utbildningen för barn och öka deras framtidsutsikter.

För att boka ett möte med Zcooly eller för mer information om deras digitala utbildningsspel, besök zcooly.se, kontakta dem direkt via email eller deras Slush-profil.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>