Hem EVENT Succékonferensen SETT lanseras i Norge

Succékonferensen SETT lanseras i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Den 28-29 november 2016 öppnar skandinaviens största mötesplats för det moderna och innovativa lärandet i Norge. Mötesplatsen arrangeras av Rektorsakademien Utveckling, RAU, och Easyfairs med Utdanningsforbundet, UDF, som partner.

RAU arrangerar, tillsammans med Easyfairs och i samarbete med Lärarförbundet, Sveriges största mötesplats för det moderna och innovativa lärandet, SETT, på Kistamässan och SETTSyd på Malmömässan. Mötesplatserna riktar sig till lärare och ledare inom förskola, skola och gymnasium och hade i år tillsammans över 14.000 besök. Nu startar SETT också i Norge.

el28svsx8swlwarhyh0fNu fortsätter det framgångsrika samarbetet med Easyfairs och tillsammans med Utdanningsforbundet som samarbetspartner så ser vi det som en fantastisk möjlighet att skapa en angelägen och viktig mötesplats för den kollegiala professionsutvecklingen i Norge. -säger Jannie Jeppesen, tf VD på RAU.

Frida Monsén, som tillträder sin tjänst på RAU den 1 februari, kommer strategiskt och operativt utforma konferensens innehåll tillsammans med våra partners.

Jag har sett hur mycket SETT bidragit till att det faktiskt händer saker i verksamheten när lärare delar erfarenheter och praktik med varandra. Därför känns det så inspirerande och roligt att få använda mina erfarenheter till att vara med och starta upp SETT i Norge. Norge är ett spännande land när det kommer till skola och utveckling– Frida Monsén

SETT står för Scandinavian Educational Technology Transformation och riktar sig till pedagoger, lärare och skolledare.

Mötesplatsen kommer att genomföras på Norges Varumesse i Lillestrøm, Oslo den 28-29 november 2016.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>