Hem NYHETER Sveriges första e-bok om Blockchain: ”Blockchain for dummies”

Sveriges första e-bok om Blockchain: ”Blockchain for dummies”

Publicerat av: Redaktionen

“Vill du ligga steget före och få full koll på vad som kommer att revolutionera framtiden? Om ja, då är denna bok för dig!”

Rufus Lidman, en av europas digitala Gurus, innovatörer och strateger, betar nu av ytterligare ett högaktuellt ämne genom att ge ut e-boken, ”Blockchain for Dummies”.

Sveriges första e-bok om Blockchain: "Blockchain for dummies"

Med en bakgrund som forskare vid Uppsala Universitet i förändringsprocesser, tre publicerade böcker om digital strategi, digital rådgivare för världsorganisationen för marknadsförare, och en högt eftertraktad föreläsare med över 300 föredrag bakom sig är detta en strategisk kraftmätning.

Rufus Lidman är i egenskap av CEO och grundare av AIAR, redan på väg att bli en av  landets ledande experter på Blockkedja och utility coins.

Efterfrågan har varit enorm, ämnet högaktuellt varför det var läge att ge ut denna e-bok, säger Rufus Lidman.

-Kunskapstörsten är gigantisk, och jag får inte frågor varje dag, utan varje timme. Att dela med sig av den kunskap man har känns därför självklart, och med en ganska ensidig bevakning i media så känns det ännu mer rimligt att ta en position i debatten. E-boken besvarar med etablerad kunskap och färsk data många av de frågor som det spekuleras i!

Lidman är även en digital serie-entreprenör och har under större delen av sitt liv ägnat sig åt att starta och driva digitala ventures.

Han drivs av digital innovation och har en bakgrund som internationellt eftertraktad digital strateg för några av världens största varumärken såsom Samsung, IKEA, Mercedes, och Electrolux i allt från Skandinavien, Berlin, London, Barcelona, New York, Seoul och Singapore m.fl.

Idag ägnar Rufus sin tid åt AIAR, en tech startup med ett revolutionerande digitalt ekosystem för lärande. AIAR:s unika lösning bygger på avancerad AI för personalisering, utility tokens för enkelt budgetering och planering, samt lansering av blockkedjesäkrad global standard för certifiering – med vars hjälp lärandet blir relevant och lustfyllt, enkelt att budgetera och planera för ett livslångt lärande, samt – inte minst – får en trovärdighet i den digitala certifieringen på en helt ny nivå.

Du hittar Sveriges första e-bok om Blockkedjan här!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>