30 000 elever deltar nu på mässa i 3D-miljö
Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM 30 000 elever deltar nu på mässa i 3D-miljö

30 000 elever deltar nu på mässa i 3D-miljö

Publicerat av: Redaktionen

Just nu anordnas en av världens största digitala gymnasiemässor – Gymnasiemässan Digital 2021 i Stockholm.

För andra året i rad besöker eleverna mässan i digitalt 3D-format och även i år beräknas mässan besökas av uppemot 30 000 blivande gymnasieelever.

Förra året slog Gymnasiemässan Stockholm världsrekord i största digitala gymnasiemässa med 29 451 besökare. Succén var ett faktum och således körs mässan i samma form i år, dock med ny skräddarsydd miljö – i en replika av Stockholmsmässan i Älvsjö. 164 utställare från hela Storstockholm finns på plats för att guida gymnasieeleverna till rätt utbildning.

30 000 elever deltar nu på mässa i 3D-miljöBakom evenemanget står Keystone Education Group och sajten gymnasium.se, tillsammans med Stockholmsmässan och Gymnasieantagningen Storsthlm, samt Lansera.

– Vi är väldigt glada att samarbeta med Stockholmsmässan och Gymnasieantagningen Storsthlm i år igen! Det är väldigt glädjande att vi kan hjälpa så många elever med sitt viktiga gymnasieval, något som ligger i vår vision – hjälpa alla att hitta rätt utbildning, säger Anna Hansback, Event Manager på Keystone Education Group.

För andra året i rad anordnas mässan i Lanseras eventplattform. Nytt i plattformen för i år är en kartfunktion där alla gymnasieskolor finns utsatta och anger exakt avstånd från där besökaren befinner sig. Från kartan kan man sedan klicka sig vidare till den skola man finner intressant.

I skolornas digitala montrar kan man enkelt hitta information om programmen som erbjuds, se filmer, chatta eller ha videomöten med skolornas representanter och till och med ta del av digitala goodie bags. Besökarna kan även chatta med studievägledare och delta på webinars. För den som ännu är osäker på vilket program man ska välja kan man även knappa sig vidare till gyminaum.se’s gymnasietest som kan ge vägledning och inspiration för framtida studier.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>