Lek & lär om energi & teknologi
Hem TEKNIK Lek & lär om energi & teknologi

Lek & lär om energi & teknologi

Publicerat av: Redaktionen

Interaktiv lekutrustning som skapar miljövänlig energi, är roliga att använda och lär oss om energiförbrukning 
Nu har vi ett flertal spännande produkter som genom våra egna rörelser skapar ström som kan användas till olika ändamål som t.ex. ladda mobilen eller lyssna på musik.
Flera av produkterna är lämpliga att använda i undervisning. Energiförbrukning får ett nytt perspektiv när man själv måste skapa den energi som ska till för att telefonen ska laddas eller lampan ska tändas. 

Aktivitet i kombination med omsorg om miljön 
Skapa spännande aktiviteter som inte behöver ström! Genom rörelse utvecklas barns fantasi, språk, sociala kompetens och motoriska färdigheter helt naturligt. Här är förslag på tre produkter som inte kräver fallunderlag, är enkla att montera, kräver minimalt underhåll och utvecklar ovanstående färdigheter: Energihjul Ø1,4mMusikboll og Kinestisk ratt. De här tre förslagen passar bra för barn 3-6 år. För äldre barn och tonåringar finns det en Spelvägg och SmartphoneFörstärkare som båda drivs av ström som skapas av rörelse. Vi har också en interaktiv bollvägg som kan användas av alla som kan kasta eller sparka på en boll.

StoryTeller och AudioBänk
Två olika sätt att förmedla information eller dela en berättelse utan elektriska installationer! Båda är enkla att montera, kräver minimalt med underhåll och har en robust och vandalsäkrad konstruktion. Det är enkelt att byta ljudfilerna som är mp3 filer på USB, så om man vill flytta sin StoryTeller eller AudioBänk till annan plats så går det bra. De här två produkterna passar bra vid sevärdheter, museer och naturrum men också när man vill hålla invånare informerade om t.ex. pågående byggprojekt eller dela en historia om en staty av en betydelsefull person.

Med de här produkterna har vi lösningar till dig som vill pröva nya vägar, som törs tänka utanför boxen och som gärna vill integrera nya teknologiska möjligheter i gröna utemijlöer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>