Hem EFTER PLUGGET Sveriges största gymnasiesöktjänst köper upp konkurrenten

Sveriges största gymnasiesöktjänst köper upp konkurrenten

Publicerat av: Redaktionen

Studentum Sveriges VD Marcus Lindh och Gymnasium.se:s försäljningschef Emma Sandberg tillsammans med VD:n för koncernen EMG, Fredrik Söderlindh.

– Vi har tillsammans med Metro kommit fram till att det blir bättre för både användare och kunder att Studentum Sverige AB och därmed Gymnasium.se tar vidare arbetet med AllaStudier.se, då Metro har många andra affärsområden att arbeta med, medan Studentum.se och Gymnasium.se är specialiserade på marknadsföring av utbildningar, säger Gymnasium.se:s försäljningschef Emma Sandberg.gymnasiesöktjänst

Allastudier.se är en del av Metros onlineverksamhet och lanserades 2010. Sajten driver trafik och skapar innehåll för utbildningssökare i hela Sverige. Målet med förvärvet är att dra nytta av detta i kombination med Gymnasium.se:s största styrkor, sökmotoroptimering och leverans av konverteringar, för att på så sätt skapa ett ännu bättre erbjudande för både kunder och användare.

Om Gymnasium.se

Gymnasium.se startades 2006 och har idag över 120 000 besök varje månad. Sajten ingår i koncernen Educations.com Media Group, där även Studentum.se ingår. Företagets vision är att hjälpa alla i världen att hitta rätt utbildning.

– I och med förvärvet av Allastudier.se kommer Gymnasium.se ännu närmare den visionen, då den digitala verksamheten stärks ytterligare, säger Emma Sandberg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>