Hem NYHETER Ugglo rekryterar och fortsätter växa

Ugglo rekryterar och fortsätter växa

Publicerat av: Redaktionen

Det digitala utbildningsföretaget Ugglo fortsätter växa och rekryterar nu Morgan Andersson från Inläsningstjänst som chef för den växande kundgruppen förskolor och grundskolor i Sverige.

Ugglo har sedan tidigare rekryterat säljaren Anna Brinning, även hon från Inläsningstjänst.

Ugglo rekryterar och fortsätter växa

Morgan Andersson

”Morgan Andersson har arbetat med försäljning av molnbaserade tjänster mot skolmarknaden i 7 års tid och är precis den person vi har letat efter. Morgan bidrar med en energi och erfarenhet som kommer vara värdefull både för oss och våra kunder”, säger Nils Ohlsén, VD för Ugglo.

Morgan, som tillträder sin nya tjänst i början av 2019, kommentarer att han ”verkligen ser framemot att bli en del av teamet på Ugglo, ett spännande bolag med mycket energi och kunden i fokus”.

Ugglo erbjuder sedan tidigare en ljudbilderbokstjänst för förskolan som används av tiotusentals barn på förskolor och skolor runt om i Sverige. För att möta den ökade efterfrågan av språkinlärning i grundskolan har Ugglo även lanserat en tjänst med ljudsatta engelska bilderböcker för låg- och mellanstadiet.

”Vi försöker hela tiden lyssna på lärarna och ta fram tjänster som kan förbättra och underlätta undervisningen. Vi ser att ljudsatta engelska bilderböcker är ett mycket uppskattat komplement för att lära barnen engelska. Under 2019 kommer vi även att lansera andra tjänster som våra kunder har efterfrågat under det gångna året”, avslutar Nils.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>